Материали

Материали

МАТЕРИАЛИ

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна с фундаментна плоча. Външните ограждащи стени. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация EPS – 10см. и каменна вата.

Покривът е комбинация от плосък и скатен с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

За фасадата на сградата е използвана комбинация от еталбонд, структурна мазилка и облицовка от камък. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс.

Избраните профили за дограма са KÖMMERLING 88 е 7-камерна дограма с централна уплътнителна система и конструктивна дълбочина от 88 мм. Системата се отличава с стилен дизайн,иновативна технология с елегантни пропорции на профила,качество на изпълнение и надеждност.Постига изключителен коефицент за топлоизолация със стойността на Uf= 0,95 W/(m²K) и така отговаря на високите изисквания за икономия на енергия на пасивни къщи.Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добрата защита срещу проливен дъжд и силен вятър.

Стъклопакет-троен: 6 мм KA / бяло 4мм / 4S Evo 6мм + аргон + TPS /топъл дистанционер/с обща ширина 48 мм 
Окачените стъклени фасади Reynders CW 50 със стъклопакет – 6 мм 4S EVO закалено / 4мм бяло / триплекс 4.4.2 XN + argon + топъл дистанционер.

Всички апартаменти и търговки обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена шпакловка и замазка. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, като местата за външните тела са предвидени по фасадата към вътрешният двор, а за последните жилищни етажи- на покрива на сградата. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата.

Асансьорът е на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумен, бърз, с комфортна кабина и автоматични врати.

Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички насилки и стъпала са от гранит, а стените са с декоративна мазилка. Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл. 

До подземеният паркинг се стига чрез рампа, с настилка от шлайфан бетон и бръш ефект, против плъзгане. При входът от улицата е предвидена секционна врата с дистанционно управление.

Вртикална планировка и озеленяване. Във вътрешният двор на сградата,  се  предвижда ажурна ограда към съседните имоти и озеленяване с декоративни храсти и вечно зелена растителност.  

>