Материали

Материали

МАТЕРИАЛИ

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна с фундаментна плоча. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация EPS- 10см.

Покривът е комбинация от плосък и скатен с положени пластове топло, паро и хидроизолация.

За фасадата на сградата е използвана комбинация от еталбонд ЕТЕМ и египетски гранит. Парапетите по всички балкони са стъкло триплекс. 

Избраните профили за дограма са REYNAERS CW 50 aluminium и KÖMMERLING 88 PVC – 7-камерна дограма с централна уплътнителна система и конструктивна дълбочина от 88 мм. Системата се отличава с стилен дизайн,иновативна технология с елегантни пропорции на профила,качество на изпълнение и надеждност.Постига изключителен коефицент за топлоизолация със стойността на Uf= 0,95 W/(m²K) и така отговаря на високите изисквания за икономия на енергия на пасивни къщи.Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добрата защита срещу проливен дъжд и силен вятър.

Стъклопакет- троен- 6мм(четири сезона), 4мм(бяло флоатно) и 6мм(КА) стъкло.

Всички апартаменти и търговки обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена гипсова мазилка по стените и циментова замазка на пода. Предвидени са външни блиндирани и вътрешни ламинирани врати. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, като местата за външните тела са предвидени по фасадата към вътрешният двор, а за последните жилищни етажи- на покрива на сградата. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата.

Асансьорът е на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумен, бърз, с комфортна кабина и автоматични врати.

Общите части в сградата са луксозно завършени. Всички насилки и стъпала са от гранит, а стените са с декоративна мазилка. Стълбищните парапети са ажурни от алуминий- по архитектурен детайл. 

До подземеният паркинг се стига чрез рампа, с настилка от шлайфан бетон и бръш ефект, против плъзгане. При входът е предвидена секционна врата с дистанционно управление.

>